Deze excursies hou ik om mensen meer in contact te laten komen met de natuur om ons heen en om mensen mee te laten genieten van al dat mooie wat er buiten te zien is. Alle excursies worden in een straal van maximaal 30 km rondom Veendam gehouden en allemaal op een zaterdagmorgen in het aangegeven seizoen. De excursies die ik geef zijn allemaal gratis maar een vrijwillige donatie is altijd welkom.

Stevige en waterdichte schoenen of laarzen zijn vrijwel voor alle excursies nodig evenals een redelijke conditie. Hou er ook rekening mee dat de excursies allemaal kunnen uitlopen tot maximaal half 12. De tijd is misschien voor sommige mensen erg vroeg maar in de morgen valt er erg veel te horen en te zien en is het erg mooi in de natuur. En die slaap haal je ‘s avonds wel weer in!
Om zoveel mogelijk te zien, gezien verstoring met een grotere groep, heb ik soms een maximaal aantal deelnemers van 2 gekozen. Het getal achter elke excursies laat zien hoeveel mensen nog mee kunnen.

De gegeven excursies zijn niet perse natuurfotografie cursussen maar wanneer je je camera meeneemt wil ik graag je een kleine workshop geven.
Wanneer je je wilt opgeven kan je dat doen door het contactformulier in de vullen. Het ingevulde telefoonnummer gebruik ik om eventueel contact met je op te nemen wanneer dat nodig is. In het selectieveld kan je kiezen voor welke excursie je je wilt aanmelden. Voor de doorgestreepte excursies kan je je niet meer opgeven.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)*

Telefoonnummer (verplicht)*

Aantal personen (verplicht)

Eventuele opmerkingen

Opgave voor excursie

* Ingevulde gegevens worden NIET aan derden verstrekt en worden uitsluitend gebruikt om contact met u op te nemen.